Sprinklermeld en schuimblusinstallatie

Sprinklermeldinstallatie

Voor onze relaties verzorgen wij de levering en installatie van sprinklermeld installaties. Onze kennis en ervaring van zowel sprinkler als brandmeld systemen resulteert erin dat wij deze installaties kunnen realiseren zonder dat onze opdrachtgevers hier aandacht aan behoeven te besteden.
Systemen met meer als 100 sprinkler meldingen zijn dan ook geen uitzondering voor Sign Security Systems.

Schuimblusinstallatie

Voor onze relaties verzorgen wij de levering en installatie van de bekabeling voor schuimblus installaties. Onze kennis en ervaring van zowel schuimblus als brandmeld systemen resulteert erin dat wij deze installaties kunnen realiseren zonder dat onze opdrachtgevers hier aandacht aan behoeven te besteden. 
Systemen volledig in functiebehoud kabelweg en bekabeling uitgevoerd met meerdere schuimmonitoren zijn dan ook geen uitzondering voor Sign Security Systems.


BAVIRO Roosendaal, sprinklermeldinstallatie

Voor een van onze relaties hebben wij een opdracht mogen ontvangen voor het installeren van een sprinklermeldinstallatie met ca. 160 sprinklermeldingen, verspreid over de pompkamer en 4 klepopstellingruimten.

 


BAVIRO Roosendaal, schuimblusinstallatie

Voor een van onze relaties hebben wij een opdracht mogen ontvangen voor het installeren van de bekabeling van de schuimblus installatie met ca. 4 op afstand bestuurbare schuim monitoren, 1 mobiele schuim monitor, het schuim bijmeng systeem, het besturingspaneel en het bedieningspaneel verspreid over de pompkamer, controlekamer, bunker en vuilstorthal.