Vacature projectmanager brandbeveiliging

Sign Security zoekt wegens uitbreiding van haar activiteiten een projectmanager brandbeveiliging voor de coordinatie en realisatie van brandbeveiliging projecten met sprinkler, deluge, gasblus, schuimblus, brandmeld en ontruiming systemen.

De geschikte kandidaat beschikt minimaal over 2 jaar ervaring in de brandbeveiliging, heeft minimaal VSI-C, projecteringsdeskundige brandmeldinstallatie is een pre, is woonachtig in de regio groot Rotterdam; is een enthousiast en leergierig persoon die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de groei van ons bedrijf.

Sign Security vindt haar markt vooral in de complexere projecten door de specifieke kennis van haar medewerkers op gebied van brandbeveiliging. Het verspreiden van deze kennis onder de medewerkers om deze op een hoger niveau te krijgen is een van de aandachtspunten van Sign Security. Naast een salaris passend bij de functie kennen wij een mooi pakket aan secundair arbeidsvoorwaarden, welke wordt toegespitst op de wensen van onze medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon met Dhr. R.R. Mol

 

Naar overzichts pagina